Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hvem er du? Jeg er anonym

Noe jeg tenker mye på for tiden er hvordan jeg skal skrive denne bloggen. Hva er meningen bak hele prosjektet? Noen ser på blogging som en hobby eller en dagbok. De skriver hva de gjør og slenger med noen bilder. Jeg har lest mange slike blogger men funnet ut at de gir meg ikke så mye. Derimot kan jeg lese i timesvis på blogger med gode tekster og fine inspirerende bilder. Tekster som gir meg noe. Enten en følelse av engasjement, tristhet, glede, mot. Det må gripe litt. Eventuelt kan det være noe fint å se på. Noe som som er så vakkert å se på at man ikke får nok. Fine, lyse, klare bilder av fine gjenstander, steder eller personer om så. Noe som inspirerer meg til å kanskje lære noe nytt. Bli et bedre menneske? Hva er det vil ha ut av å lese en blogg?


Meningen bak min blogg var å samle sammen det som inspirerer meg. Å ha alt jeg liker på en side. Det var iallfall der det startet. Jeg har lyst å 1. dokumentere DIY prosjekter 2. lage diverse topplister over mine favoritter 3. Dele erfaringer og hjelpe andre 5. Jobbe med rutiner i hverdagen 6. Ta opp temaer innen for psykisk helse 7. Skrive produktomtale av skjønnhetsprodukter, produktavhengig som jeg er.

  

KOMPETANSE OG ERFARING

Jeg er en ubesluttsom sjel som har tatt kronglete veier. På veien har jeg samlet meg kompetanse innenfor frisørfaget, mediadesign, økonomi og er nå sykepleierstudent. Rart og tenke på at det er 10 år siden jeg startet drømmen om å bli stylist og flyttet alene til Oslo. Stylist ble jeg aldri, og med en del erfaring, høyskolefag, diverse arbeiderfaring, et barn og senere sitter jeg her. Noe må jeg da kunne bidra med.

 

ADD - ADHD

Jeg er en skikkelig vimsekopp. Dette ble ikke oppdaget før i ungdomstiden etter jeg selv ba om utredning. Jeg har kommet meg igjennom alt på en relativt bra måte men her har jeg mange strategier jeg ønsker å dele. Og skrive om tips runt organisering og rutiner er noe jeg elsker og gjør for å bli mer bevist selv. Man har mange ansvarsoppgaver i løpet av en dag både som mor og som sykepleier så det er viktig å holde tungen rett i munnen. For meg var det slettes ikke noen selvfølge at jeg skulle huske på å sende støvler og matpakke med barnet i barnehagen. Det måtte læres! og terpes og terpes. Og påminnes! Her har dere eksempler på mine morgenrutiner og kveldsrutiner. Haha! Hvem i all verden trenger å bli påminnet å gre håret og ta på deodorant?! Men sånn er det! Og jeg vil vise dere at ved lister og daglig øving og terping får man til det meste.

 

SELVTILITT

Min evige utfordring må være å bli venn med meg selv. Jeg har prøvd lenge uten å helt få det til. Teorien er på plass men følelsene henger ikke med. Er det noe som engasjerer meg skikkelig er det jenter med dårlig selvtilitt. Har du noen gang sett skikkelig opp til en person du føler rett og slett er perfekt! Den personen virker bedre enn deg på alle måter og du kan ikke tenke deg at de kan ha noen problemer. Plutselig får du vite at de har slitt med både det ene og det andre. Jeg har hatt mange slike opplevelser. Spessielt siden jeg har trodd de fleste er bedre enn meg store deler av livet. For eksempel Cathrine, kjent som bloggeren Cath in the city. Hvem hadde trodd hun slet med avhengighet av avføringspiller? Jeg fikk helt sjokk. Det gjør ikke henne til noe mindre bra person, men ikke perfekt. Og er det noen som virkelig er perfekt? Nei! Vi er alle så unike og fine på hver vår måte. Alle har sine demoner de kjemper med. Jeg f.eks vil ha en mer frodig kropp med skikkelig timeglassfigur, blond krøllete hår litt barnslig ansikt. Isteden er jeg normal i kroppsfasongen, har mørt hår og litt markant ansikt. Er nå det så ille? For meg har det iallefall vært ille selv om det sikkert er som noen tenker det motsatte. Skjønner dere hvor jeg vil?

 

 


 

 

KOMBINERE DETTE MED DESIGN OG SKJØNHETSPRODUKTER?

Psykisk helse er noe jeg brenner for. Det er det jeg har lyst å jobbe med! Men så har jeg som mange andre flere interesser. Interesser innenfor design og skjønnhet/kosmetikk. Jeg har vært en kosmetikkjunkie siden jeg var liten. Elsker å teste ut forskjellige produkter som får meg til å se freshere ut. Det handler ikke nødvendigvis om sminke, men det å fremheve sin naturlige skjønnhet. Det å kunne se fin ut uten å være oversminket og se fake ut. 

Designmessig er jeg enda i startfasen og må prøve og feile litt når det gjelder design, layout og photo. Målet er å kunne bli god innen grafisk design å lage egne ukesskjema, kalendre og slike ting.

  

For at jeg skal kunne skrive om såre temaer og virkelig tørre å gutse på tørr jeg faktisk ikke å gå offentlig ut som en blogger. Dessverre er det enda mange fordommer mot bloggere (no offence) og jeg er redd for å ikke bli tatt seriøst. Denne bloggen er mitt friområde der jeg gradvis lærer meg å formulere meg skriftlig, sette opp innlegg og skape et design som kan være nyttig og inspirerende. Uten dømming fra kjente og bekjente. Så selv om dere aldri "ser" meg på bloggen, håper jeg at jeg klarer å fenge deg på et vis og inspirere deg til å være den beste utgaven av deg selv. 

Selv om jeg er anonym er jeg personlig.

 

Hva liker du og lese om, og hvem er dine favorittbloggere?

 

Vil du vinne gavekort fra nelly kan du bli med på konkuransen min her

 

#bloggere #design #skjønnhet #produkter #adhd #selvtillit #selvfølelse  

Primaluna

03.12.2015 kl. 19:35
Fin blogg!

Nå er julen snart her, lag din egen ønske liste på linken under opptil 100.000 kr fra Expert!

https://onskelisten.no/share#brO19Ppunz

utrolignok

03.12.2015 kl. 19:40
Veldig godt skrevet :) ønsker deg en riktig god kveld videre :)

Susanne <3 :*

03.12.2015 kl. 21:44
Du skriver så flott her :-) Må si jeg er ganske enig med deg, jeg liker å lese blogger som gir meg noe, enten det er inspirasjon eller bare reflekterer rundt ett tema. :-)

Nabokjerringa

03.12.2015 kl. 22:00
Spennende!

justadored

04.12.2015 kl. 13:32
Susanne :*: Tusen takk! :D :-D

justadored

04.12.2015 kl. 13:33
utrolignok: Tusen takk :)
hits